DM-semifinaler er pivåbne

DM-semifinaleserierne i ishockey er pivåbne, efter at Sønderjyske og Herning har udlignet.

Det er stadig helt åbent, hvilke to hold der skal videre til DM-finalerne i ishockey. Efter søndagens anden semifinalekamp er stillingen således uafgjort 1-1 i begge serier.

Satte Rødovre på plads

Herning satte på udebane Rødovre på plads med en 5-1-sejr, takket være tre mål fra holdets førstekæde.

Allerede kort inde i anden periode var Herning foran 3-0, og da Rødovre ikke kunne udnytte en matchstraf til Herning-kaptajn Daniel Nielsen og fem minutters overtal, så det svært ud for hjemmeholdet.

Slog Frederikshavn

I den anden semifinale vandt Sønderjyske med 4-1 på fremmed is i Frederikshavn.

Hjemmeholdet kom ganske vist bedst fra start med en scoring efter godt fire minutter, men sønderjydernes Christoffer Kjærgaard vendte kampen med to mål, inden Frederik Storm og Mads Lund lagde låget på.

Kæmpe-slagsmål

Der har været ondt blod mellem de to hold siden grundspilskampen den 16. februar, hvor fem spillere blev skadet.

Og der er åbenbart stadig et par ting, de to hold er uenige om, for kampen sluttede med et større slagsmål. Frederikshavns kaptajn Mike Grey og sønderjydernes Steffen Frank fik matchstraf ved den lejlighed.