Esbjerg politianmeldt efter salg af Braithwaite

Den vestjyske superligaklub var for langsom til at offentliggøre salget af Martin Braithwaite til Toulouse

Superligaklubben Esbjerg er torsdag blevet politianmeldt af Finanstilsynet i forbindelse med salget af Martin Braithwaite til Toulouse.

Finanstilsynet mener, at Esbjerg i henhold til loven om værdipapirhandel var for langsom til at oplyse om salget af angriberen til fondsbørsen.

Den vestjyske superligaklub offentliggjorde salget af Braithwaite den 15. august sidste år klokken 10, men allerede dagen før bragte DR en historie på sin hjemmeside, hvor man fortalte, Esbjerg skulle have solgt angriberen.

Esbjerg-direktør Søren Poulsen ville hverken be- eller afkræfte salget af Martin Braithwaite i den pågældende artikel på DR's hjemmeside.

Esbjerg har oplyst til Finanstilsynet, at aftalen med Toulouse på det tidspunkt var betinget af en række forhold - blandt andet Braithwaites personlige vilkår.

Superligaklubben har efter den pågældende sag med Martin Braithwaite ændret procedure, hvilket betyder, at klubben vil komme med en offentliggørelse, hvis der opstår lækager i fremtidige forhandlinger om salg af spillere.