TV der bevæger dig

Fik sin dom 12 timer efter værtshusvold

30-årig fik dom kun halvt døgn efter rå værtshusvold.

80 timers samfundstjeneste i stedet for 60 dages betinget fængsel. Det blev straffen til en 30-årig mand for at smadre et glas i ansigtet på en anden.

Dommen faldt ved Retten I Esbjerg blot 12 timer efter, at den rå værtshusvold var sket. Den 30-årig blev fremstillet i grundlovsforhør. Han tilstod volden og sagde også ja til at få sagen afgjort med det samme i stedet for at skulle varetægtsfængsles.

Det oplyser vagtchef Ole Aamann, Syd- og Sønderjyllands Politi.

Manden var blevet sigtet efter straffelovens paragraf om særlig rå, brutal eller farlig vold efter et overfald på et værtshus i Esbjerg. Han er sigtet for at smadre et glas i ansigtet på en anden værtshusgæst.

Det voldelige overfald fandt sted omkring klokken 2.15 natten til torsdag. Det gik ud over en 23-årig mand, som den 30-årige forinden havde været oppe og diskutere med.

- De to havde småprovokeret hinanden, inden den 30-årige slår et glas ind i ansigtet på den 23-årige, så glasset splintres, siger Ole Aamann.

Den 23-årige, der også er fra Esbjerg, måtte på skadestuen og behandles for skader i ansigtet. Hans øjne har ikke taget skade, lyder meldingen fra politiet.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden