Frækt tyveri af værdifuld cykel

En meget dyr mountainbike blev søndag eftermiddag stjålet for næsen af ejeren på torvet i Varde.

Søndag eftermiddag kort før klokken 17 fik ejeren til en moutainbike af mærket Specialized Epic Expert World Cup til 65.000 kroner stjålet sin cykel på Torvet i Varde.

Cykelejeren kommer ud fra en adresse på Torvet, og ser i samme øjeblik en ung mand bryde låsen til cyklen op og stikke afsted med cyklen. 

quote

Det er et usandsynligt frækt cykeltyveri, som foregår for øjnene af ejeren

Erik Lindholdt, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

Det lykkes cykeltyven at flygte på cyklen. Selvom ejeren forsøger at løbe tyven op, forsvinder vedkommende via Brogade og Storegade mod Varde Å.

- Det er et usandsynligt frækt cykeltyveri, som foregår for øjnene af ejeren, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi Erik Lindholdt til TV SYD.

Mountainbiken er af mærket Specialized Epic Expert World Cup og koster 65.000 kroner. Den er sort med grå skrift og har tyrkise håndtag.

Cykeltyven beskrives som en ung mand på mellem 15 og 20 år. Vedkommende var iført en sort flagrende jakke og mørke bukser.

Syd- og Sønderjyllands Politi vil meget gerne høre fra vidner til tyveriet eller nogen, der kender til cyklen. Politiet kontaktes på 1-1-4. 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.