TV der bevæger dig

Klub-ikoner glæder sig til Superligaen

00:31

Allan Simonsen, Finn Christensen og Gert Eg glæder sig over, at Vejle Boldklub igen er at finde i den bedste række. Video: Esben Kock Jensen, TV SYD

Vejle Boldklub er tilbage i Superligaen. Det er ni år siden, klubben sidst har været med i forreste række, og der er stolte traditioner at leve op til.

Champagnepropperne sprang søndag eftermiddag i Thisted. Efter sommerferien spiller Vejle Boldklub i Superligaen, og klubbens største navne glæder sig til at følge med på tribunen.

Læs også Vejle er tilbage i Superligaen

- Jeg tror, hele byen gerne vil op i Superligaen. Det er så meget sjovere for klubbens fans, at de får det bedste af dansk fodbold, siger Allan Simonsen, som spillede i Vejle før og efter sin store udlandskarriere.

Gearet til Superliga 

Han var på Vejle Stadion i onsdags, hvor over 10.000 tilskuere satte stadionrekord, da Vejle slog Fredericia.

Det samme var klubbens kamprekordholder Gert Eg, som er bestyrelsesmedlem i klubben. Han har spillet 509 kampe for klubben.

- Vejle hører selvfølgelig hjemme i Superligaen. Det ønske deler jeg med rigtig mange danskere, også langt uden for Vejles geografi. Jeg mener, vi er gearede til Superliga med et fremragende stadion, og et enestående team bag vores fodboldhold, siger Gert Eg.

Læs også Vestjyder satser på vejlensiske gummiben i Thisted

Alle kampe er som pokalkampe 

En anden tidligere VB-anfører, Finn Christensen, er også optimist. Han har utålmodigt ventet på klubbens comeback i den bedste række.

- Alt er bedre i Superligaen, både pengemæssigt, tilskuermæssigt og sponsormæssigt. Og så er alle kampe i Superligaen faktisk ligesom pokalkampe. Der kommer så mange mennesker, og der er så meget på spil hele tiden, siger Finn Christensen.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu