Flugtbilist stak af i stjålet kommunal miljøbil

Stjålet kommunal bil fra Tønder Kommune stak onsdag af fra uheld i Sønderborg. kedelig situation, siger de i kommunen.

Det er ikke smart at stikke af fra et færdselsuheld. Slet ikke når der står "Tønder Kommune" på bildøren.

Onsdag stak en bil fra Tønder Kommunes miljøafdeling af fra et færdselsuheld i Sønderborg. Politiet mistænker dog ikke en kommunal ansat fra Tønder for ugerningen.

- Det skulle være mærkeligt, om Tønder Kommune kørte rundt i Sønderborg og stikker af fra et uheld, fortæller vagtchef Bjørn Pedersen fra Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Bilen er nemlig stjålet i Tønder for et par dage siden og er nu kortvarigt dukket op i forbindelse med et færdselsuheld i krydset Kærvej - Nørrekobbel i Sønderborg.

quote

Bilen er stjålet hos os, og det er tragisk, at den kører fra ulykken

Danny Jensen, leder, Intern service, Tønder Kommune

Det drejer sig om en hvid pickup med hardtop. Den stammer fra Tønder Kommunes miljøafdeling, hvor man ikke er så glad for situationen:

- Det er vi rigtigt kede af. Bilen er stjålet hos os, og det er tragisk, at den kører fra ulykken. Heldigvis er det ikke en ansat, der kører i den. Jeg går ud fra, at den snart bliver fundet. Jo før, jo bedre, siger Danny Jensen, leder af intern service i Tønder Kommune, til TV SYD.

Han fortæller samtidigt, at kommunen aldrig tidligere har været ude for noget lignende.

Ingen kom til skade ved uheldet, men politiet beder alligevel om hjælp i sagen.

- Vi hører meget gerne fra vidner, der har set Tønder Kommunes hvide Toyota Hilux med registreringsnummer AG68489, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Søren Strægaard, til TV SYD.

Syd- og Sønderjyllands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.