Legoland rendt over ende - må lukke for gæster

Open Air koncert kombineret med skønt sommervejr fik så mange børnefamilier til at strømme til Legoland i Billund, at parken måtte lukke lågerne i. [b] [/b]

Legoland blev lørdag nærmest kvalt i sin egen succes.

Den årlige Open Air koncert med blandt andre Joey Moe, Rasmus Seebach og The Storm fik så mange gæster til at dukke op, at Legoland af sikkerhedsmæssige årsager måtte sige stop for flere gæster.

Trafikken omkring Billund brød sammen

Som et resultat af de mange gæster, er vejnettet omkring Billund meget belastet, så trafikanter i området opfordres til at undgå vejene omkring Legoland.

- Det er meget vigtigt for os, at familierne får en rigtig god oplevelse, når de besøger os. Derfor beklager vi også, at nogen i dag må køre forgæves uden at få den ventede tur i Legoland, og mange vil være ærgerlige over at misse Open Air koncerten. Men hensynet til gæsternes sikkerhed må naturligvis veje tungest, udtaler direktør Henrik Höhrmann fra Legoland.

- I dag er vi i den situation, at der lige fra morgenstunden er kommet ekstraordinært mange besøgende, og vi har derfor valgt ikke at lukke flere gæster ind i dag. Vi tror, at det gode vejr har givet ekstra mange gæster lyst til at se vores Open Air koncert.

Legoland åbner planmæssigt igen i morgen.