TV der bevæger dig

Rod og gammel skidt i cateringfirma

Affotografering fra Jacobs Mads hjemmeside

Fødevarekontrollens Rejsehold lukker cateringfirma i Vejle, som TV SYD skrev lørdag. Der var tale om dårlig rengøring, rod og rust.

Det var Fødevarekontrollens rejsehold, der slog til i går mod cateringfirmaet Jacobs Mad nær Vejle. Her dukkede rejseholdet op på uanmeldt besøg.

Man konstaterede med det samme, at lokalerne ikke var egnet til tilberedning af mad, og ejeren har derfor fået besked på at lukke sin virksomhed omgående og give sine kunderne besked på at destruere maden.

- Der var meget rodet. Potter og pander lå og flød over det hele, og der var friske grøntsager og fetaost i plastspande uden låg, som heller ikke var opbevaret på køl.

- Der var stor risiko for forurening fra den ene fødevare til den anden, siger Theresa K. Rasmussen fra Fødevarekontrollens Rejsehold. til Ritzau.

Hun konstaterede også, at hygiejnen lod en del tilbage at ønske.

- Det bar tydeligt præg af, at rengøringen ikke havde været prioriteret særligt højt. Der var gammelt skidt og begyndende rust på nogle af maskinerne.

Der er tale om lokaler tilhørende et nedlagt dambrug, som i øvrigt heller ikke var registeret som fødevarevirksomhed. Derfor har der ikke tidligere været kontrolbesøg på stedet.

Det var et tip til Fødevareafdeling og Veterinærsektion Vejle, der bragte myndighederne på sporet af det uhumske køkken.

Jyder og fynboer, der har fået leveret mad til festen fra cateringfirmaet, opfordres af Fødevarestyrelsen til at smide den ud med det samme.

Læs Fødevarestyrelsens pressemeddelelse her:

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden