TV der bevæger dig

Tjek lige om der er nye bus-tider

Søndag justerer trafikselskaberne Sydtrafik og Midttrafik deres køreplaner, så det er en god ide at tjekke om bussen går til sædvanlig tid.

De nye køreplaner er allerede tilgængelige på Midttrafik og  Sydtrafik.  Som noget nyt udkommer den trykte køreplan ikke længere.

Traditionen tro justerer trafikselskaberne deres køreplaner, når sommeren står for døren. Det gør den også i år, men der er overordnet set tale om mindre justeringer af en lang række ruter, som blot får ændret minuttal.

- Denne gang er det, vi betegner som et mindre skift, med undtagelse af Fredericia og Vejle, hvor der sker en del ændringer, siger Lotte Stensberg, afdelingschef for Plan og Udvikling i Sydtrafik.

Sydtrafik retter en række ruter for skolebørn til, så de passer bedre med skolernes ringetider, mens der i enkelte dele af Syd- og Sønderjylland laves nogle ændringer ud fra de enkelte kommuners behov.

Midttrafik står for busdriften i Horsens og Hedensted Kommuner, mens Sydtrafik klarer resten af Syd- og Sønderjylland.

En af de helt store forskelle er ved dette års skifte er, at den trykte køreplan ikke længere udkommer, som trafikselskaberne også tidligere har annonceret.

 

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden