Var det et narko-drab?

Retsmedicinerne bekræfter i deres foreløbige erklæring, at der er tale om drab på en 22-årig i Sønderborg. Naboer mener, at drabet er relateret til narko-kriminalitet.

Vicepolitiinspektør Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi, afviser at udtale sig om narko-relationen. Han oplyser, at den foreløbige erklæring fra obduktionen bestyrker teorien om, at den 22-årige er blevet kvalt.

Har selv lukket drabsmand ind

Den 22-årige er dræbt i sin brors lejlighed. Naboer fortæller om livlig trafik ind og ud af opgangen.

Boligblokken er ny-renoveret - og opgangen er forsynet med dørtelefon med video. Det formodes derfor, at den 22-årige selv har lukket sin drabsmand ind.

- Det tyder på, at de har kendt hinanden. Det betyder også, at beboerne i lokalområdet ikke behøver at frygte, at der går en morder rundt, som myrder i flæng.

Kvalt med bælte

TV SYD talte med et par fra den 22-årgie store bekendtskabskreds.

De fortalte, at de havde hørt rygter om, at der var mærker om den 22-årige hals, som om han var kvalt med et bælte.

Den oplysning ønsker efterforskningsleder Bent Thuesen ikke at af- eller bekræfte.

Rygter om narko svirrer

Rygterne om narko har svirret hele dagen. Flere naboer har til forskellige medier udtrykt, at drabet ikke kommer uventet. - Det er nærmest hverdag herude, siger en.

Kvarteret omkring Hvedemarken oplever mere kriminalitet, siger andre. Enkelte giver udtryk for, at de overvejer af flytte fra kvarteret, fordi det er blevet mere belastet.

Blomster ved afspærring

Drabet er kommet bag på mange bekendte af den 22-årige. Og også en del naboer har i dagens løb lagt blomster ud for opgang 6 på Hvedemarken - uden for politiets afspærring.