KIF-formand: -Vi er ikke tæt på at lukke

Håndboldklubben KIF Kolding er blevet begæret konkurs, men ifølge bestyrelsesformanden er klubben ikke ved at lukke.

- Vi er ikke tæt på at lukke. Vi har fået en begæring fra spillerforeningen på vegne af tre tidligere spillere, og den begæring må vi forholde os konstruktivt til og se, om vi kan få skaffet de penge, siger KIF Koldings bestyrelsesformand Brian Stein til TV SYD og understreger:

quote

Det er dybt beklageligt. Det tager vi på os, men vi skal videre.

Brian Stein, bestyrelsesformand, KIF Kolding

- Vi har masser af saft og kraft endnu, så det her er et bump på vejen i KIFs historie. 

Det er Håndbold Spiller Foreningen, der har indgivet konkursbegæring mod KIF Kolding på vegne af flere af klubbens tidligere spillere  blandt andet Bo Spellerberg, Lars Jørgensen og Marcus Cleverly. Det sker, da de ikke har fået deres løn. 

Se Brian Stein forklarer, hvorfor de ikke er tæt på at lukke.

Vi beklager, men vi skal videre
- Vi er selvfølgelig dødærgerlige over at blive begæret konkurs. Der har været dialog og korrespondance frem og tilbage, men vi har ikke kunne blive enige. Vi anerkender, at vi skylder noget gammel løn, og det er nogle meget vellidte spillere, som har ofret meget for klubben, men vi står i en situation, hvor vi skelner mellem gammel og ny økonomi, og det har gjort, at vi ikke har kunne indfri deres tidligere løn. Det er dybt beklageligt. Det tager vi på os, men vi skal videre, siger bestyrelsesformand for KIF Kolding Brian Stein.

Det er stadig også muligt at undgå en konkurs, da sagen først skal behandles på mandag i skifteretten i Kolding. Hvis klubben bliver erklæret konkurs, bliver den tvangsnedrykket til 2. division.

KIF Kolding fra start til nu:

KIF Kolding er Danmarks mest vindende herrehåndboldhold med 14 danske mesterskaber og to semifinalen i Champions League.

1941
Kolding Idrætsforening, KIF, opstår.

1987
Vinder det første danske mesterskab.

2012
Kolding IF Håndbold og AG København og bliver til KIF Kolding København.

2015
KIF Kolding København bliver danske mestre for 14. gang.

Maj 2018
KIF Kolding København opløses og KIF Håndbold opstår med nye investorer og farvel til Boesen-familien, der sad på både direktør- og sportschefstillingen.

I dag
Håndbold Spiller Foreningen har indgivet konkursbegæring mod KIF Kolding på vegne af tre spillere.