Pokalfinale afbrudt: AaB-fans stod for tæt sammen

Pokalfinalen i Esbjerg blev afbrudt i længere tid, da en gruppe af AaB's fans samlede sig i en gruppe og blev stående.

Da der var spillet en halv time af årets pokalfinale i fodbold mellem AaB og Sønderjyske fløjtede dommeren i fløjten og afbrød kampen. 

En gruppe af AaB-tilhængere overholdte ikke den afstand, som det kræves på tribunerne. Det betød, at dommeren valgte at afbryde kampen. 

De o AaB-spillere Rasmus Würtz og Thomas Augustinussen gik ned til deres fans og forsøgte få gruppen til at gå tilbage til deres pladser og blive siddende, som reglerne kræver. De to profiler gjorde, hvad de kunne. Men det skete ikke. Og det fik konsekvenser. 

quote

Det er ærgerligt. Andre kunne have fået billet og fået mere ud af det.

Jonas Borg, SønderjyskE-fan

Det hele stod på i et kvarter, men pausen i kampen endte med, at en del af AaB-fansene blev bortvist. Derefter blev kampen genoptaget igen - og kort tid efter bragte SønderjyskE sig foran 1-0. 

Urolighederne skabte også frustrationer i Haderslev, hvor en masse glade Sønderjyske-fans overværede kampen. Jonas Borg, der holder med de lyseblå, var ærgerligt over, at kampen blev afbrudt på grund af en gruppe fans. 

- Det er ærgerligt. Andre kunne have fået billet og fået mere ud af det. Så jeg synes, at det er ærgerligt. Det kunne jeg ikke have fundet, siger Jonas Borg.