To mænd sigtes for drabsforsøg efter knivstikkeri

To mænd blev natten mellem fredag og lørdag stukket med kniv i Sønderborg. To andre lokale mænd sigtes nu for drabsforsøg, og politiet efterlyser vidner.

Artiklen er siden udgivelsen opdateret med informationen om, at to mænd på henholdsvis 27 og 45 år sigtes for drabsforsøg. Desuden er der tilføjet oplysninger fra grundlovsforhøret.

To mænd på henholdsvis 27 og 45 år fra Sønderborg-området sigtes nu for drabsforsøg, og anholdelsen er ved grundlovsforhøret ved Retten i Sønderborg blevet opretholdt i tre gange 24 timer. Begge sigtede nægter, og den 45-årige kærede desuden rettens afgørelse.

Det sker efter et knivstikkeri natten mellem fredag og lørdag, hvor to mænd på henholdsvis 23 og 26 år kom til skade.

Hændelsen fandt sted kl. ca. 01.30 i området omkring parkeringspladsen umiddelbart nord for Nørrebro i det centrale Sønderborg. Syd- og Sønderjyllands Politi vil gerne i kontakt med vidner eller andre med oplysninger i sagen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Knivstikkeriet skete på Stengade, og politiet fik anmeldelsen klokken 01.44. Blot 36 minutter senere kunne politiet så anholde de to mænd, som nu altså sigtes for drabsforsøg.

De to forurettede er begge lokale. En af de sårede - den 23-årige mand - blev efter knivstikkeriet bragt til behandling på Odense Universitetshospital, og han meldes uden for livsfare. Den 26-årige blev udskrevet lørdag morgen efter behandling for sine skader.

Det oplyste vagtchef hos Syd- og Sønderjyllands Politi Søren Strægård tidligere på lørdagen til TV SYD.

I de tidlige morgentimer var politiet massivt til stede på havnefronten og Stengade i Sønderborg.

Her arbejdede efterforskere og politihunde på stedet med at sikre spor og overvågningsbilleder.

Klik her og læs mere på LocalEyes.dk.