TV der bevæger dig

30-årig kvinde smækkede dørmand en syngende lussing

En dørmand på et værtshus i Gram fik natten til lørdag en syngende lussing af en 30-årig kvindelig gæst. Foto: Google Maps

En dørmand på et værtshus i Gram fik natten til lørdag en syngende lussing af en 30-årig kvindelig gæst. Kvinden var vred over at blive bortvist fra værtshuset.

Politiet blev tilkaldt efter tumult, og da den 30-årige kvinde nægtede at acceptere dørmandens beslutning om, at hun skulle forlade værtshuset, smækkede hun ham en syngende lussing. 

Episoden i Gram udspandt sig omkring klokken 0.30 på en nat, hvor begge lokale politikredse havde travlt i nattelivet, som havde trukket mange mennesker hjemmefra.

Sydøstjyllands Politi beretter lørdag morgen om et par mindre voldssager, mens Syd- og Sønderjyllands Politi udover sagen i Gram også måtte gribe ind mod en 28-årig mand i Esbjerg, der slog en anden mand flere gange i ansigtet.

Fra Haderslev, der ellers ofte er præget af uro i nattelivet, beretter politiet om en god stemning i byen, hvor de alvorligste forseelser har været fem tilfælde af overtrædelser af ordensbekendtgørelsen

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden