AC Horsens tager hul på superligaens gruppespil

AC Horsens og OB bliver de to første hold, som kommer i kamp i forårets gruppespil i fodboldens superliga, når OB gæster CASA Arena Horsens fredag klokken 18.00.

Nu bliver superligaens nye struktur for alvor mærkbar og synlig, når denne weekends kampe spilles.

I gruppespillet, som AC Horsens og Esbjerg fB er en del er der meget på spil for alle klubberne, der for alt i verden vil undgå at slutte på en af de to nederste pladser i grupperne og komme ud i knald eller faldkampe om direkte nedrykning til 1. division.

I aften kommer OB til Horsens med den tidligere AC-cheftræner Kent Nielsen på bænken og den tidligere AC-spiller Kenneth Emil Petersen i bagkæden.

quote

De her kampe i gruppespillet bliver mildt sagt vigtige

Bo Henriksen, cheftræner,  AC Horsens

- Kampen mod OB får sit eget liv, og det bliver den første af en række pokalfinaler. Alle ved, hvor meget der står på spil, og det bliver med nerverne udenpå tøjet og masser af fight, vilje og gåpåmod for både OB og os, men det bliver også både fremragende og sjovt. Vi drømmer jo om at spille vigtige fodboldkampe, og de her kampe i gruppespillet bliver mildt sagt vigtige, siger AC Horsens-cheftræner Bo Henriksen til klubbens hjemmeside.

Esbjerg fB møder søndag klokken 13 Randers FC på Blue Water Arena i den anden pulje i gruppespillet.

Sønderjyske, der er blandt de seks hold i mesterskabsslutspillet, spiller først mandag kl. 19 hjemme i Haderslev mod FC København.