TV der bevæger dig

Bundgyser i Esbjerg

03:33

Arkivfoto: Christina Simonia Straarup

1 af 2

Esbjerg har meget på spil, og FC Vestsjælland har alt på spil, når de to hold mødes søndag i Superligaen. på Blue Water Arena

Vind eller forsvind

Så simpelt er det trukket op for FC Vestsjælland-spillerne, som søndag skal ud i et bundgys mod Esbjerg på udebane i Alka Superligaen.

En sjællandsk sejr vil betyde, at det først i sidste runde afgøres, om Esbjerg eller FC Vestsjælland rykker ned, mens alt andet vil sende holdet fra Slagelse ned i 1. division.

12.700 tilskuere havde lørdag eftermiddag købt eller reserveret billet til den vigtige kamp.

EfB er det næstmest scorende hold i Superligaen og har en langt bedre målscore end FC Vestsjælland. Men satser naturligvis på at kunne redde en ny sæson i den bedste række ved at få minimum ét point med sig.

- Vi skal spille kampen, som vi har spillet de andre kampe mod FC Vestsjælland i denne sæson. Jeg føler, vi har haft godt styr på dem og været klare vindere i de to kampe, mener veteranen Hans Henrik Andreasen, der spiller sin kamp nummer 300.

Esbjerg vandt i efteråret begge møder med FC Vestsjælland med henholdsvis 4-1 og 3-0.

Sjællænderne har 30 point under stregen, mens Esbjerg har 34 lige over stregen. Der resterer én kamp ud over det indbyrdes opgør søndag.

/ritzau/

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden