TV der bevæger dig

Bundgyser i Esbjerg

03:33

Arkivfoto: Christina Simonia Straarup

1 af 2

Esbjerg har meget på spil, og FC Vestsjælland har alt på spil, når de to hold mødes søndag i Superligaen. på Blue Water Arena

Vind eller forsvind

Så simpelt er det trukket op for FC Vestsjælland-spillerne, som søndag skal ud i et bundgys mod Esbjerg på udebane i Alka Superligaen.

En sjællandsk sejr vil betyde, at det først i sidste runde afgøres, om Esbjerg eller FC Vestsjælland rykker ned, mens alt andet vil sende holdet fra Slagelse ned i 1. division.

12.700 tilskuere havde lørdag eftermiddag købt eller reserveret billet til den vigtige kamp.

EfB er det næstmest scorende hold i Superligaen og har en langt bedre målscore end FC Vestsjælland. Men satser naturligvis på at kunne redde en ny sæson i den bedste række ved at få minimum ét point med sig.

- Vi skal spille kampen, som vi har spillet de andre kampe mod FC Vestsjælland i denne sæson. Jeg føler, vi har haft godt styr på dem og været klare vindere i de to kampe, mener veteranen Hans Henrik Andreasen, der spiller sin kamp nummer 300.

Esbjerg vandt i efteråret begge møder med FC Vestsjælland med henholdsvis 4-1 og 3-0.

Sjællænderne har 30 point under stregen, mens Esbjerg har 34 lige over stregen. Der resterer én kamp ud over det indbyrdes opgør søndag.

/ritzau/

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden