TV der bevæger dig

Cirkus Arena efter påbud: Vi fjerner INGEN plakater

Cirkus Arena nægter at fjerne deres plakater fra dronningens rute i Varde. Foto: TV SYD

Cirkus Arena har fået besked på at fjerne sine reklameplakater i Varde, inden dronningens besøg i weekenden.

- Vi fjerner under ingen omstændigheder de plakater.

Sådan lyder det fra Cirkus Arenas turnéchef Klaus Jochumsen.

Det han hentyder til, er de plakater, som hænger rundt omkring i Varde by for at reklamere for at Cirkus Arena kommer til byen i weekenden. Men Cirkus Arenas optrædender falder sammen med dronningens besøg i byen og derfor er cirkusset blevet bedt om at pille plakaterne ned.

I første omgang lød beskeden på at alle plakaterne skulle ned, men siden da har Varde Kommune ændret mening, så nu er det kun 20 procent af plakaterne - de der hænger på den rute, hvor dronningen skal køre i karet - der skal fjernes.

Hvordan skal folk vide, at cirkus er i byen?

Men Cirkus Arena har altså ikke til sinds at fjerne nogen plakater. Heller ikke selvom der kun er tale om en del af dem.

- Hvis vi fjerner vore plakater, så er der jo ikke nogen der ved, at vi optræder i byen, siger Klaus Jochumsen, som kalder situationen for fjollet, til TV 2.

Ifølge Klaus Jochumsen har Cirkus Arena fået at vide, at plakaterne skal fjernes for at garderhusarernes heste ikke skal blive opskræmt, når de rider på ruten.

- Jeg tror nu ikke, at hestene bliver skræmt af vores plakater med klovne. Og det tror jeg heller ikke, at dronningen bliver, siger han og tilføjer:

- Det er i hvert fald ikke kongehuset, der har krævet at plakaterne skal fjernes. Kongehuset kan godt lide cirkus.

Vil fjerne plakaterne for Arenas regning

Varde Kommune har truet med, at hvis ikke cirkusset selv fjerner plakaterne, så vil de gøre det på Arenas regning. Men heller ikke det bider på turnéchefen.

- Det kan de jo bare gøre, så må vi jo se, hvad der sker. Det er Varde Kommune selv, der har bragt sig i en fjollet situation. Det har de jo selv indrømmet 80 procent, slutter han.

 

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden