DF får masser af nye medlemmer

I Billund er de vilde med Dansk Folkeparti. Antallet af medlemmer i lokalafdelingen er næsten fordoblet og nu kommer der også ungdomsafdeling.

Beboerne i Billund Kommune har et godt øje til Dansk Folkeparti. Det viste de til folketingsvalget torsdag, da 32,4 procent af vælgerne - tæt på hver tredje - satte kryds ved liste O.

Men fremgangen havde partiet allerede mærket tydeligt i et års tid. For medlemstallet i lokalafdelingen var steget betydeligt fra 105 til 185.

Succesen er så stor, at partiet i Billund nu vil starte en ungdomsafdeling.

- Vores ungdomsafdeling har tidligere hørt under Esbjerg, men nu vil vi have vores egen, så vi kan præge de unge mennesker i en god og positiv retning. Vi har været meget ude under valgkampen, og der har de unge undret sig over, at vi ikke har haft et tilbud til dem, siger formanden for DFs lokalafdeling i Billund, Henning Sejer Madsen til JydskeVestkysten.

 

32,4 procent - næsten hver tredje stemme - i Billund Kommune gik til DF.

I alt fik Dansk Folkeparti 5.300 stemmer ved folketingsvalget. Dermed fordoblede partiet næsten deres stemmeandel i kommunen.

Mest populært var partiet i Filskov, hvor 38,2 procent af stemmerne faldt på DF.

Dansk Folkeparti er i Billund byråd repræsenteret med to medlemmer: Per Nyhus og Bjarne Jensen.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.