Esbjerg-anfører: Vi kan ikke undgå at tabe kampe

Hans Henrik Andreasen ærgrer sig over at måtte skuffe knap 10.000 fremmødte tilskuere i nederlaget til AaB.

Mandagens nederlag til AaB gjorde ondt på Esbjergs fans, som måtte se pokalvinderne smide en 1-0-føring og tabe på et mærkværdigt selvmål.

Esbjergs anfører, Hans Henrik Andreasen, appellerer til klubbens tilhængere om, at de er nødt til at være forstående over for eventuelle nederlag.

- Vi kan ikke undgå at tabe kampe, bare det ikke foregår for øjnene at et stort hjemmepublikum som mandag aften. Dagen efter snakkede vi om flere faser af vores spil, og om hvad der fungerede, og hvad der ikke fungerede.

- Vi skal særligt arbejde på at holde bedre fast i bolden, hjælpe hinanden mere og bevare roen i spillet, siger Andreasen til klubbens hjemmeside.

I alt 9517 tilskuere så AaB vinde 2-1 på Blue Water Arena, og Hans Henrik Andreasen håber, at fansene bevarer tålmodigheden og dukker op igen næste gang.

- Der er næsten ikke noget bedre end at spille for næsten 10.000 tilskuere på sin hjemmebane, og vi er dybt taknemmelige for, at vores tilhængere gjorde deres til at løfte vores præstation.

- Desværre kunne vi ikke opfylde deres forventninger denne gang, men jeg kan kun opfordre til, at I støtter os i vores næste hjemmekamp mod AGF. Jeg tør næsten garantere tre point.

- Vi vil gerne gøre Blue Water Arena til et sted, modstanderne frygter at spille. I de bestræbelser spiller tilhængerne en vigtig rolle, siger den centrale midtbanespiller.

Inden hjemmekampen mod AGF venter der dog en svær udekamp mod Brøndby på søndag.

- I dag holder vi fri, og fra i morgen ser vi frem mod udekampen mod Brøndby, hvor vi satser på at skabe et godt resultat, så vi kan skærpe interessen for vores næste hjemmekamp mod AGF.

- Vær sikker på, at vi ønsker at spille god fodbold hver gang, specielt på Blue Water Arena, understreger Hans Henrik Andreasen.