TV der bevæger dig

Esbjerg jagter succesen mod Brøndby

Esbjerg fB ligger fortsat næstsidst i Superligaen. Arkivfoto. Foto: Christina Simonia Straarup, www.12day.dk

Et sviende 5-1-nederlag i seneste kamp – og kun et point i de seneste fem kampe er de barske realiteter for Esbjerg fB.

Esbjergs fodboldspillere kommer på noget af en opgave senere mandag. Her står Brøndby nemlig på den anden side af midterlinjen, når kampen bliver sparket i gang på Blue Water Arena klokken 18.

De seneste fem kampe har Esbjerg lukket hele 13 mål ind, mens de selv kun har formået at prikke tre bolde over stregen. De har kun fået et point i de fem kampe, og så sent som i onsdags tabte de med hele 5-1 til AGF, der ligger umiddelbart over Esbjerg i tabellen. Efter Esbjerg endegyldigt reddede sig fra nedrykning, så har spillet på banen ikke fungeret optimalt, kan selv de ikke-fodboldkyndige konstatere.

 - Alle må erkende, at det her kommer ikke bare, men er et spørgsmål om udvikling og kontinuitet, som også rækker ind i den nye sæson, siger cheftræner Jonas Dal i en pressemeddelelse.

Esbjerg forsøger derfor at jagte succesen i dagens kamp mod Brøndby.

 - Jeg lægger op til, at samtale gør stærk, og at det er vigtigt ikke at have et forkvaklet billede, men en indstilling til sandheden præget af åbenhed om fejl og ros. Det tager 10 minutter at koge ris, mens ros kan indtages med det samme, lyder metaforen fra Jonas Dal.

Hvor Esbjerg fB ligger placeret i den tunge ende af tabellen, så kæmper Brøndby lige nu med AaB og FC Midtjylland om bronzemedaljerne.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden