TV der bevæger dig

Esbjerg sælger stortalent til Premier League-klub

Anders Dreyer (med nr. 39 yderst til højre) i sin sidste kamp for Esbjerg fB, hvor han jubler over scoring. Foto: John Randeris

Esbjergs talentfulde offensivspiller, Anders Dreyer, skifter til Premier League-klubben Brighton & Hove Albion FC.

23 mål i 48 førsteholdskampe er det blevet til for Anders Dreyer i Esbjerg-trøjen, hvilket bliver de sidste i denne omgang for det 20-årige stortalent fra Bramming.

 Det er super spændende og det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse for mig, at jeg nu er Brighton-spiller og skal spille i Premier League. 

Anders Dreyer, fodboldspiller

Læs også Stjernepar tørner nu begge ud for Esbjerg-klubber

Anders Dreyer fortsætter karrieren i Brighton & Hove Albion FC, der spiller i den engelske Premier League. Det oplyser Esbjerg fB.

I sidste sæson i 1. division var han topscorer med 18 mål samt hattricket i playoff-kampen mod Silkeborg IF, der sendte Esbjerg fB tilbage i Superligaen. 

Her har Anders Dreyer fortsat holdt niveauet og været en konstant trussel for modstanderne i de seneste fire Superligakampe, som han krydrede med et mål i lørdags.

- Det er super spændende, og det er virkelig en drøm, der går i opfyldelse for mig, at jeg nu er Brighton-spiller og skal spille i Premier League. Jeg glæder mig til at komme i gang og møde spillerne og staben omkring klubben. Det er svært at forstå lige nu, men jeg glæder mig helt vildt, siger Anders Dreyer.

Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App
Hent vores nye Play App