TV der bevæger dig

To Esbjerg-spillere skal med OL-landsholdet til Rio

22-årige Casper Nielsen gør sin et år yngre klubkammerat, målmand Jeppe Højbjerg, selskab og kan se frem til at i deltage OL i Rio de Janeiro i august. Foto: Esbjerg fB.

Esbjerg fBs unge målmand Jeppe Højbjerg kan se frem til at deltage i OL i Rio de Janeiro i august Foto: Anders Kjærbye, Scanpix

1 af 2

Esbjerg fB bliver repræsenteret med to spillere på det fodboldlandshold, som DBU sender til OL i Rio til august.

22-årige Casper Nielsen gør sin et år yngre klubkammerat, målmand Jeppe Højbjerg, selskab og kan se frem til at deltage i OL i Rio de Janeiro i august. Han er blandt de spillere, U21-landstræner Niels Frederiksen har sat navn på til OL-truppen, og Esbjerg fB har frigivet de to spillere, selvom superligaen er i fuld gang under OL.

- Jeg er sygt stolt, det er klart, og jeg glæder mig vildt til at komme med. OL er det største, man kan komme til, og det er kun få danskere, der får den mulighed.  siger Casper Nielsen om sin OL-deltagelse.

Danmark spiller den første åbne gruppekamp mod Irak i Brasilia den 4. august.. Herefter følger i samme by Sydafrika den 7. august, mens værterne fra Brasilien venter i Salvador den 10. august.

 

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden