TV der bevæger dig

FC Vestsjælland slår og indhenter Esbjerg

FC Vestsjælland dominerede og hentede en fortjent 2-1-sejr i søndagens hjemmekamp mod et tamt Esbjerg-hold.

FC Vestsjælland scorede tidligt og tog kontrollen i søndagens hjemmekamp mod Esbjerg, der aldrig for alvor fik fodfæste på Slagelse Stadion. Hjemmeholdet vandt 2-1.

Esbjerg satte tidligt FC Vestsjælland på plads, da vestjyderne for fire uger siden var på besøg i Slagelse. 3-1-sejren skulle forsøges gentaget søndag eftermiddag, hvor Slagelse Stadion igen bød på superliga-fodbold.

Hvor det var Esbjerg, der i seneste kamp mellem de to hold svingede taktstokken fra start, var det denne gang hjemmeholdet, der dominerede. Der skulle således blot gå fire minutter, før Morten Bertolt bankede bolden op i det ene målhjørne fra 25 meter.

Esbjerg havde kort før kampen måttet ændre i opstillingen, da Magnus Lekven ikke bestod en test under opvarmningen. Nordmandens fravær centralt på banen var ganske synligt, vestjyderne manglede åbenlyst en mand, der kunne diktere spillet.

I seneste indbyrdes opgør havde hjemmeholdet meget svært ved at tæmme Ankersen-brødrene, og begge landsholdsspillere var da også en trussel denne gang.

Før pausen sparkede Peter Ankersen på overliggeren, i anden halvleg ramte tvillingebror Jakob stolpen.

Jakob Ankersen havde mere held i sprøjten i slutningen af kampen, hvor han snedigt trak forbi FCV-keeper Thomas Mikkelsen og lagde bolden i netmaskerne. Det mål var dog ikke andet end en trøst for gæsterne, der forinden var kommet bagud 2-0.

Det skete efter et hjørnespark, hvor Henrik Madsen smækkede bolden ind i panden på Dennis Sørensen. Med sit femte sæsonmål på hovedstød bragte han FCV på 2-0, og så betød Ankersens reducering mindre i det store regnestykke.

Anfører Hans Henrik Andreasen kronede en dårlig esbjergensisk dag med at få direkte rødt kort for en nødbremse i kampens sidste sekunder.

2-1-sejren sender FC Vestsjælland op på Superligaens fjerdeplads, á point med Esbjerg på tredjepladsen.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden