TV der bevæger dig

Fotos førte til anholdelse af to unge mænd efter overfald på bilist

Passagen på Sønderportsgade er for tiden ekstra smal på grund af et stillads. Foto: John Melin, TV SYD

Politiet i Ribe skulle ikke lede længe efter to mistænkte efter sag om vejvrede.

1 af 2

To unge mænd blev tirsdag aften anholdt tre timer efter, at en 49-årig bilist anmeldte dem for at have overfaldet ham med stenkast og ukvemsord efter uenighed om passage i Ribes smalle gader. De blev genkendt på fotos fra episoden.

En 23-årig mand fra Ribe har tilbragt natten i arresten sigtet for vold, mens en jævnaldrende kammerat er blevet løsladt efter afhøring i aftes.

De to blev anholdt i aftes kun få timer efter, at en 49-årig bilist havde anmeldt, at to unge dansktalende mænd havde overfaldet ham både fysisk og med tilråb, da han i en stor varebil havde passeret dem under indkørsel på Sønderportsgade midt i Ribe.

Vi sigter den 23-årige for at have kastet en knytnævestor sten direkte mod den 49-årige og for hærværk mod bilen.

Nikolaj Hølmkjær, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi,

- Vi sigter den 23-årige for at have kastet en knytnævestor sten direkte mod den 49-årige og for hærværk mod bilen. I dag skal han afhøres og derefter sandsynligvis i grundlovsforhør, når vores jurister har vurderet sagen. Hans kammerat blev løsladt, da han ikke sigtes for vold, oplyser Nikolaj Hølmkjær, Syd- og Sønderjyllands Politi, onsdag morgen til TV SYD.

Den tilspidsede situation op stod tirsdag kort efter klokken 19 på den smalle Sønderportsgade midt i Ribe. Passagen var ekstra snæver på grund af vejarbejde - og de to unge mænd reagerede voldsomt, da bilen passerede dem. De smadrede også et sidespejl på bilen.

Det var nogle fotos, som politiet har fået i forbindelse med episoden, der førte til genkendelse og anholdelse af de to unge mænd.

Læs også Vej-vrede førte til stenkast og overfald

 

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden