Glat føre førte til anholdelse af formodet drabsmand

En 21-årig mand, som sigtes for et drab natten til mandag i Hospitalsgade i Kolding faldt under sin flugt i det glatte føre og blev anholdt.

Sydøstjyllands Politi modtog kort efter midnat et opkald om en person, der var stukket flere gang i maven, mens han opholdt sig på Hospitalsgade i Kolding. Gerningsmanden løb fra stedet.

Politi og ambulance var hurtigt fremme, men trods ihærdig indsats og førstehjælp af redningspersonalet afgik den 23-årige ved døden som følge af sine kvæstelser.

Kort efter den første anmeldelse modtog politiet en henvendelse om en ung mand, der lå fortumlet på kørebanen i Bredgade. Manden oplyste, at han var blevet overfaldet. Han blev i en tilkaldt ambulance ført til Kolding Sygehus.

Politiets indledende efterforskning kunne kæde de to forhold fra Bredgade og Hospitalsgade sammen, og kl. 05.38 foretog politiet anholdelse af manden fra Bredgade, en 21-årig mand, som sigtes for drabet i Hospitalsgade.

Politiet antager, at den 21-årige under flugten fra gerningsstedet er faldet på grund af det glatte føre og herunder slået hovedet i asfalten. Det oplyser Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Den dræbte er udenlandsk statsborger og bosiddende i Kolding. Den anholdte er udenlandsk statsborger med tilknytning til Kolding. De to personers indbyrdes kendskab til hinanden er på nuværende tidspunkt ikke fuldt klarlagt, og er en del af efterforskningen.

Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør kl. 14 ved Retten i Kolding. Af hensyn til efterforskningen ønsker Sydøstjyllands Politi ikke at oplyse flere detaljer før grundlovsforhøret, som anklagemyndigheden ønsker holdt for lukkede døre.

Der forventes på nuværende tidspunkt ikke yderligere anholdelse i sagen.