TV der bevæger dig

Horsens kiksede halv matchbold

Johnny Mølby, AC Horsens: Vi kunne have sikret os....

Med en sejr i Silkeborg kunne AC Horsens stort set have sikret sig i Superligaen. Men kollektivet gik ned.

AC Horsens slog ikke til i søndagens kamp mod Silkeborg IF, selv om en sejr stort set ville have sikret de gule spillere overlevelse i Superligaen. Det vurderede træner Johnny Mølby efter kampen.

- Vi kunne have taget et kæmpe skridt mod overlevelse. Der lå en halv matchbold til os i dag, siger Johnny Mølby efter 1-2-nederlaget.

Åndet i nakken

Johnny Mølby kom med en længere teori om, at med en sejr skulle AC Horsens både tabe fem kampe, mens en af nedrykkerne skulle vinde fem kampe.

I stedet bliver AC Horsens nu åndet i nakken af både Silkeborg IF, Randers FC og Sønderjyske. Begge hold kan overhale Johnny Mølbys mandskab med en sejr i næste runde og et nederlag til AC Horsens.

Vi var langsomme

- Det er som om, vi går ned hele raden rundt i dag. Vi var langsomme i tempo, tanker og handling. Jeg er bestemt ikke tilfreds, og sejren var fortjent til Silkeborg, siger Johnny Mølby.

Heller ikke anfører Niels Lodberg havde meget at sige til nederlaget.

- Silkeborg ville det mere, end vi ville i dag. Altså det var hverken nogen køn eller målrig kamp, men jeg kan ikke noget til, at vi taber. Silkeborg vandt fortjent, siger Niels Lodberg.

I næste runde får AC Horsens dog endnu en mulighed for at lægge luft til en af de øvrige konkurrenter i midterfeltet, når FC Nordsjælland kommer på besøg. I samme runde møder Silkeborg et af holdene fra toppen, nemlig OB.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden