Horsens kiksede halv matchbold

Med en sejr i Silkeborg kunne AC Horsens stort set have sikret sig i Superligaen. Men kollektivet gik ned.

AC Horsens slog ikke til i søndagens kamp mod Silkeborg IF, selv om en sejr stort set ville have sikret de gule spillere overlevelse i Superligaen. Det vurderede træner Johnny Mølby efter kampen.

- Vi kunne have taget et kæmpe skridt mod overlevelse. Der lå en halv matchbold til os i dag, siger Johnny Mølby efter 1-2-nederlaget.

Åndet i nakken

Johnny Mølby kom med en længere teori om, at med en sejr skulle AC Horsens både tabe fem kampe, mens en af nedrykkerne skulle vinde fem kampe.

I stedet bliver AC Horsens nu åndet i nakken af både Silkeborg IF, Randers FC og Sønderjyske. Begge hold kan overhale Johnny Mølbys mandskab med en sejr i næste runde og et nederlag til AC Horsens.

Vi var langsomme

- Det er som om, vi går ned hele raden rundt i dag. Vi var langsomme i tempo, tanker og handling. Jeg er bestemt ikke tilfreds, og sejren var fortjent til Silkeborg, siger Johnny Mølby.

Heller ikke anfører Niels Lodberg havde meget at sige til nederlaget.

- Silkeborg ville det mere, end vi ville i dag. Altså det var hverken nogen køn eller målrig kamp, men jeg kan ikke noget til, at vi taber. Silkeborg vandt fortjent, siger Niels Lodberg.

I næste runde får AC Horsens dog endnu en mulighed for at lægge luft til en af de øvrige konkurrenter i midterfeltet, når FC Nordsjælland kommer på besøg. I samme runde møder Silkeborg et af holdene fra toppen, nemlig OB.