Indvandrer-bande åbner afdeling i Fredericia

Indvandrerbanden 'Black Army' åbner ifølge deres talsmand en afdeling i Fredericia. Politiet vil hverken be- eller afkræfte 'Black Army's planer.

Den odenseanske bande med rødder i Vollsmose i Odense, 'Black Army' vil indtage Fredericia. Banden har et blakket ry i Odense, og har allerede åbnet afdelinger i Aarhus og Svendborg.

Hos Fredericia Politi vil de hverken be- eller afkræfte 'Black Army's mulige indtog i byen.

- Men vi forsøger at holde øje med forskellige gruppers adfærd og skulle 'Black Army' blive en del af det, så holder vi selvfølgelig også øje med dem og deres færden, siger Peter Balsgaard Nielsen, vicepolitiinspektør hos Fredericia Politi til TV SYD.

Flere af de odenseanske medlemmer af 'Black Army' er dømt for et voldsomt overfald med køller, knive og peberspray, hvor en familiefar brækkede en tand, fik snitsår og brud på en nakkehvirvel, fremgår det af beskrivelser i Fyens Stiftstidende og fra Fyns Politis bandeafdeling.

Banden truer caféer, shawarmabarer og diskoteker til at betale store beløb i beskyttelsespenge. Og de står for en del af byens salg af narkotika.