Ishockeyspillerne tog på juleferie med nederlag

Både Esbjerg Energy og Sønderjyske Ishockey tabte deres sidste kamp inden jul.

Torsdag aften måtte Esbjerg Energy se sig slået med 4-3 på udebane mod Aalborg Pirates, mens Sønderjyske hjemme hentede et enkelt point med 1-2-nederlaget til Herning Blue Fox efter forlænget spilletid.

Netop Esbjerg og Sønderjyske tørnede søndag sammen i lokalbrag nummer tre i denne sæson. Der skøjtede Esbjerg Energy sig til en overbevisende sejr.

Men sådan gik det altså ikke torsdag aften, hvor topholdet Aalborg Pirates ikke havde tænkt sig at uddele tidlige julegaver.

Kampen var ellers meget lige og vippede til begge sider. I det ottende minut bragte Aalborg sig foran på mål af Ryan McDonough, men den føring udlignede Jared Knight i det 11. minut med scoringen til 1-1. Esbjerg kæmpede videre og efter knapt 19 minutters spil bragte Esben Nielsen Esbjerg i front med 2-1. Stillingen efter første periode.

Anden periode blev meget jævnbyrdig, men i sidste minut af perioden udlignede Peter Quenneville til 2-2.

I tredje periode bragte Esbjerg sig igen foran, da Ryan Martindale scorede til 3-2 i det 47. minut. Men kun 42 sekunder blev der igen udlignet. 3-3 ved Peter Quenneville. Desværre lykkedes det godt fem minutter før tid for Julian Jakobsen at score til 4-3 til Aalborg – og så hjalp det intet at Esbjerg skiftede målmanden ud med en ekstra markspiller. For 4-3 blev kampens resultat.

Sønderjyske tabte efter forlænget spilletid

Sønderjyske Ishockey måtte også gå slukøret på juleferie efter nederlaget til Herning Blue Fox på hjemmebanen SE Arena.

Den ordinære spilletid endte 1-1 på mål af Hernings Mathias N. Pedersen i første periode og sønderjyskes Anders Førster i anden periode.

Men Sønderjyske måtte altså nøjes med det ene point. For kampen skulle afgøres på først scorede mål – Game Winning Shot - og det stod der desværre Lasse S. Lassen på. Herning vandt 2-1.