TV der bevæger dig

KIF-sejr i det allersidste sekund

På et mål i sidste sekund sikrede KIF Kolding København sig sejren i årets Super Cup-finale. DM-mestrene slog årets pokaIvindere fra Skjern 22-23.

I den afsluttede sæson var KIF Kolding København klart bedst i DM-finalerne mod Skjern, som måtte nøjes med sølv. Torsdag aften var der langt mere jævnbyrdighed og spænding, da Super Cup-titlen skulle uddeles.

KIF-backen Lasse Andersson fyrede kanonen af i samme øjeblik, som tiden randt ud. Og det var præcis nok til en afgørelse.

Det var en meget lige kamp, og holdene fulgtes ad frem til stillingen 11-11, men herfra trak Skjern fra til 13-11-føring lige inden pausen.

I anden halvleg scorede Skjerns velspillende Markus Olsson til 16-12, og senere gjorde Kasper Søndergaard det til 18-14.

KIF svarede igen med et par reduceringer ved Konstantin Igropulo og Lukas Karlsson, og så stod det pludselig kun 18-16 til Skjern.

Ved stillingen 20-17 til Skjern havde KIF-spillerne mulighed for at reducere flere gange, men Søren Pedersen tog godt fra i målet.

KIF Kolding fik alligevel reduceret til 19-20, efter at Marcus Cleverly havde erstattet Kasper Hvidt i målet.

Skjern forsøgte at være både kølige og dygtige i slutfasen, hvor blandt andre Markus Olsson tog stort ansvar og øgede til 21-19.

Bo Spellerberg fik dog udlignet til 22-22 med lidt over to minutter tilbage, og Skjern burde tilmed have fået et to minutters udvisning, men den kendelse udeblev.

Og så steg Lasse Andersson op i slutsekunderne og overlistede Søren Pedersen, der nok burde have reddet forsøget.

Dansk Håndbold Forbund (DHF) forsøgte sig i øvrigt med fire dommere på banen, men alligevel følte spillerne ofte, at der var tvivlsomme kendelser, og det brokkede spillerne sig højlydt over.

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden