Kom med til Valgfolkemøde på TV 2

TV 2 og TV 2 Regionerne inviterer til demokratisk fest på Kvægtorvet. Det foregår søndag den 19. maj klokken 9-19, og du kan køre med gratis bus direkte til døren.

Hop på bussen sammen med TV SYD, få en dag sammen med vælgere og politikere fra hele landet og oplev den festlige side af politik.

Der er indsat to busser. Den ene kører fra Sønderborg Station klokken 7.00 og stopper i Kolding klokken 8.15, inden turen fortsætter mod Kvægtorvet i Odense.

Den anden kører fra banegården i Vejle klokken 8.45. Begge busser kører retur igen klokken 19, når Valgfolkemødet er slut.

Vi har begrænsede pladser, så skynd dig at sikre dig din billet. Både bus og indgang er gratis, og vi byder på en let forfriskning til turen.

Seks scener med debatter og underholdning

I Odense danner TV 2s hovedsæde, Kvægtorvet, rammen om en begivenhed, hvor vi på seks scener byder velkommen til et program spækket med debatter, indsigter og underholdning.

Vi stiller op med både kendte programmer fra TV 2, og vi har indhold fra TV SYD og de øvrige TV 2-regioner, Altinget, Radio24syv, Fyens Stiftstidende og fra alle partierne.

Mød flere af kandidaterne fra dit område både i clinch med andre politikere og på slap line.

På TV 2 Regionernes egen scene Det Nære Telt vil der dagen igennem være debatter, livemusik og rig mulighed for at give din egen mening til kende.

Vi byder også indenfor til citatquiz og legen 'Jeg Har Aldrig' med kandidaterne.

Vil du være publikum til Topmøde?

Klokken 20 sender TV 2 og TV 2 NEWS direkte fra Valgfolkemødet debat mellem statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen.

Programmet hedder Topmøde, og Cecilie Beck leder debatten, mens NEWS-vært Gertrud Højlund inddrager publikum i teltet Forsamlingshuset i diskussionerne.

Vil du med som publikum? Måske kan du endda stille et spørgsmål direkte til statsministerkandidaterne.

Sådan kommer du med:

Gratis bus
Book bustransport fra Sønderborg/Kolding her
Book bustransport fra Vejle her

Hvis du booker en plads i en af busserne, har du automatisk billet til Valgfolkemøde, som du får udleveret, når bussen ankommer til Kvægtorvet.

Foretrækker du at køre selv?
Tilmeld dig Valgfolkemøde her

Vær opmærksom på, at du ikke kan tilmelde dig Topmøde uden også at tilmelde dig Valgfolkemøde.

Spørgsmål?
Det er TV 2/Fyn, som koordinerer busser og billetter til Valgfolkemøde for alle regioner. Kontakt derfor event@tv2fyn.dk eller 24 79 50 88, hvis du har spørgsmål til arrangementet.