TV der bevæger dig

Kontroversiel læge taler ud: - Jeg giver ikke op

- Nu er jeg blevet sur på dem, siger læge Stig Gerdes. Foto: Ole Møller, TV SYD

Efter en uges tavshed taler lægen Stig Gerdes nu med TV SYD om, at myndighederne har fjernet hans lægeautorisation i to år. - Nu skal sandheden frem, siger han.

Praktiserende læge Stig Gerdes fra Fredericia tager nu kampen op mod Styrelsen for Patientsikkerhed. Den 13. januar fratog styrelsen ham retten til at praktisere som læge i to år. Styrelsen mener, at han har udvist "grov faglig forsømmelighed" i sin behandling af en kvindelig patient. Nu går han til modangreb.

Sagen drejer sig om behandlingen af en 27-årig patient, som Stig Gerdes har taget ud af den medicinske behandling, som hun har fået af andre psykiatere.

Det er fuldstændig uhørt optræden fra Styrelsens side, og nu er jeg blevet sur på dem

Stig Gerdes, praktiserende læge, Fredericia

- Jeg mener, at det er fuldstændigt latterligt og forkert at tage min autorisation, siger Stig Gerdes til TV SYD og fortsætter:

- Det er fuldstændig uhørt optræden fra styrelsens side, og nu er jeg blevet sur på dem. Jeg vil have hele denne sag belyst, så sandheden kan komme frem. Styrelsen gør dette, uden at gå i dialog med de læger, der har en anden viden, end de har. Jeg har sandheden, men de har magten. Sådan er det, siger Stig Gerdes. 

Hør ham i klippet her: 

01:06

Stig Gerdes giver ikke op. Foto: Ole Møller, TV SYD.

Luk video

 

 

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu