Kvinder Med Momsnummer kan og vil selv i Billund

I Billund kommune har en helt særlig erhvervsforening set dagens lys. Kvinder Med Momsnummer hedder foreningen, der kun består af kvinder. En forening hvor de kan dele erfaringer og viden uden mænd.

Erhvervsnetværket Kvinder med momsnummer (KVMM) blev dannet i 2011 og består af aktive kvindelige erhvervsfolk, der savnede et sted at udveksle viden og erfaring til at skabe vækst og grobund for egen og andres virksomheder.

I erhvervsnetværket Kvinder Med Momsnummer bliver der lagt meget vægt på tre punkter, siger Tanja Madsen fra Kvinder Med Momsnummer:

Videndeling: Deling af viden, og tildeling af viden sammen med andre erhvervsfolk er væsentligt og gavnligt for vores virksomheders fortsatte beståen.

Support: Vi netværker for at sprede budskabet om vores virksomhed og via kendskab skabe større omsætning.

Synlighed: Vi vil hjælpe hinanden med at synliggøre vores virksomheder og dermed få større omsætning.

Som en del af synligheden er 24 virksomheder fra Kvinder Med Momsnummer lørdag gået sammen om at lave en messe i Billund Centret.

På messen vil et bredt spekter af virksomheder være repræsenteret, og vise, hvad de har at tilbyde. Her vil være alt fra den alternative behandler over tømmrerfirmaet til virksomhedsrådgiveren.

Der er gratis adgang til messen - også for mænd.