TV der bevæger dig

Mandag kan blive skæbnens dag for VB

Vejle Boldklub skuffede i forårspremieren i Nørreskoven mod Næstved. De tabte opgøret i marts 2016 med 1-2. Foto: Jørgen Bech/Vejle Boldklub

Hvis Silkeborg slår Fredericia, og Vejle Boldklub samtidig taber i Næstved, så kan de røde fra Vejle ikke længere rykke op.

Anden pinsedag er en vigtig dag for de røde fra Nørreskoven.

Her kan det nemlig blive endeligt afgjort, om de røde fra Vejle må forlige sig med endnu en sæson i den næstbedste række. Hvis Silkeborg slår Vejles lokalrivaler fra Fredericia, samtidig med at Vejle på udebane taber til Næstved, så har Vejle Boldklub ikke længere muligheden for at spille sig op på en af de tre oprykningsgivende pladser, da afstanden til Silkeborg vil være syv pointer med blot to kampe tilbage.

- Vi rejser derover for at vinde og har i øvrigt kun fokus på vores eget, men en sejr vil som minimum betyde, at linen holdes stram til konkurrenterne inden de sidste to spillerunder, siger Steen Thychosen, der er blevet indsat som træner efter fyringen af Klebér Saarenpää, til Vejle Boldklubs hjemmeside.

Vejle har endnu ikke tabt en kamp, mens Steen Thychosen har stået i spidsen for holdet.

Sidst Vejle Boldklub spillede i Danmarks bedste fodboldrække var tilbage i 2009.

Det er allerede sikkert, at AC Horsens rykker op i Superligaen, mens FC Fredericia får en sæson mere i næstbedste række.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden