TV der bevæger dig

Masser af sol i weekenden

En solrig weekend venter forude og lørdag kan temperaturen blive tocifret.

Selvom de fleste er vågnet op til en råkold fredag morgen med fem graders frost, er der fine plusgrader på vej i weekenden.

- Vi er på vej i den rigtige retning, og kigger vi frem bliver der mindre frost og mere forår, lyder det fra vagtchef ved DMI Michael Skelbæk.

Som weekenden tegner sig, så kan man sagtens være ude. Det bliver pænt vejr og knap så meget vind, fortsætter han.

Dagtemperaturerne er anderledes positive. Lørdag kan termometeret nogle steder nå helt op på 10 graders varme med solskin oveni. Andre må nøjes med lidt mere beskedne fem graders varme.

Lørdag kan godt gå hen og blive en rigtig fin dag for det meste af landet, hvor temperaturen visse steder snuser til de tocifrede af slagsen og fin klar himmel.

- Lidt malurt i bægeret er der dog. Jyderne kan blive udsat for lidt eftermiddagsbyger, og ved kysterne kan vinden blæse jævn til hård, siger vagtchefen.

Søndag bliver knapt så lun. Her vil temperaturen lægge sig mellem fire og syv grader, og eftermiddagen kan også byde på et vinterligt indslag særligt i Jylland, når skyer vestfra vandrer ind og giver mulighed for sludbyger flere steder.

Temperaturen kommer natten til søndag til at ligge omkring frysepunktet, men natten til mandag ryger den helt ned omkring minus fem grader. Hvis vagtchefen kigger længere frem i vejrudsigten til den kommende uge, så vil nattefrosten dog efterhånden forsvinde:

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden