TV der bevæger dig

Mystisk ulykke - politiet leder efter forsvunden bilist

Sønderjyske Motorvej er tidlig onsdag morgen spærre. i sydgående retning. Foto: Local Eyes

Motorvejen er spærret mellem afkørsel 69 Haderslev S og afkørsel 70 Aabenraa N i sydgående retning. Foto: Google Earth

1 af 2

Motorvej E45 er efter flere timers afspærring atter farbar i begge retninger. En mystisk færdselsulykke natten til onsdag lukkede motorvejen frem til klokken 06.45.

Syd- og Sønderjyllands Politi leder tidligt onsdag morgen efter føreren af en tysk indregistreret bil, der i nat lå væltet midt på Sønderjyske Motorvej i sydgående retning mellem afkørsel 69 Haderslev S og afkørsel 70 Aabenraa N.

Vores hunde leder efter en bilist, som vi frygter er slynget ind på marken eller flakker rundt i chokeret tilstand efter den voldsomme og dramatiske ulykke.

Erik Lindholdt, vagtchef, Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet fik en anmeldelse om den væltede bil klokken 02.58. I forbindelse med en anden opgave havde politiet tilkaldt en hundefører til Aabenraa. Da han var på vej til Aabenraa, var han lige ved at køre ind i en fuldstændig mørklagt bil, som lå i første vognbane på motorvejen.

- Vores hunde leder efter en bilist, som vi frygter er slynget ind på marken eller flakker rundt i chokeret tilstand efter den voldsomme og dramatiske ulykke, siger vagtchef Erik Lindholdt, Syd- og Sønderjyllands Politi, til TV SYD. 

Motorvejen var spærret frem til klokken 06.45, mens politi ledte efter føreren af ulykkesbilen. 

Læs også Tysk bilist stak af: Politiet frygter ikke længere for hans tilstand

- Vi har talt med føreren af en lastbil, der fortæller, at han blev påkørt bagfra af den tyskindregistrerede personbil, der blev slæbt med et stykke vej, før den blev revet fri igen - og da lastbilchaufføren kom ud og så, hvad der var sket, var personbilens fører væk, fortæller vagtchef Erik Lindholdt.

Politiet tror også, at en anden personbil har ramt den tyske bil - men der er endnu ikke styr på alle detaljer.

Bilen ligger stadig på vejen, og en bilinspektør er på vej ud til ulykkesstedet. Politiet håber at kunne genåbne motorvejen inden myldretidstrafikken for alvor sætter ind.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu