TV der bevæger dig

Narko-fangster i udkanten af rockermiljøet

Arkivfoto.

En ransagning på en adresse i Vejen førte politiet nye Task Force Vest mod organiseret kriminalitet til en række anholdelser og varetægtsfængslinger af personer i udkanten af rocker-miljøet.

- Vi har haft et par effektive døgn, fortæller en tilfreds leder af Task Force Vest vicepolitiinspektør Kirsten Fischer, Horsens.

Baggrunden for de seneste døgns fangster i udkanten af rockermiljøet, er en ransagning på en adresse i Vejen den 1. april om aftenen. På adressen fandt politiet ca. 300 gram amfetamin, og traf en 20 årig mand og en ligeledes 20 årig kvinde. Det er de to, der mindre end ét døgn senere fandt sig selv udstyret med en ubetinget dom på 8 måneders fængsel for at have transporteret ikke under 400 gram amfetamin, hvoraf 100 gram blev videresolgt.

På adressen i Vejen var yderligere en mand på 22 år. Også han er sigtet for alvorlig nakotikakriminalitet og altså nu varetægstfængslet.
Sagen udviklede sig herefter sådan, at Task Force Vest i går aftes foretog ransagning på en adresse i Skanderborg. Også her var der gevinst. Politiet fandt nemlig hele 2 kg amfetamin, lige under 400 gram brun heroin og ca. 130 gram kokain. Der blev også fundet en skarpladt pistol under ransagningen.

I forbindelse med ransagningen blev tre anholdt. Der er tale om en kvinde på 21 år, en mand på 52 år og en mand på 46 år.
De to mænd er varetægtsfængslede i fire uger, mens kvinden efter afhøring i retten er løsladt. Efterforskningen i sagen forsætter nu.

Task Force Vest i Horsens

Task Force Vest er en særlig enhed der proaktivt efterforsker rocker - og bandekriminalitet, organiseret indbrudskriminalitet, hælerier og hjemmerøverier. En efterforskning hører hjemme i Task Force Vest inden for disse kategorier af kriminalitet, hvis den antages at være organiseret, overskride grænser mellem politikredsene og efterforskningen er fremadrettet. Task Force Vest har hovedsæde i Horsens.

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu