Overraskende julegave

For første gang nogensinde giver en skole i Kolding gaver til personalet. De er helt slidt ned efter et hårdt år, siger lederen.

Julegaver til medarbejderne er et særsyn i den kommunale sektor. På Bakkeskolen i Kolding har man eksempelvis aldrig givet lærerne gaver til jul, men det ændrer sig i år. Begrundelsen er, at personalet er slidt helt ned efter et hårdt år.
- I en tid med øgede krav og meget store pædagogiske udfordringer, synes vi, det er mere vigtigt end nogensinde at værdsætte lærernes indsats med en lille symbolsk erkendtlighed, siger skoleleder Povl Erik Wolf til JydskeVestkysten.

Gaver - hvis der er råd

I Aabenraa Kommune opfordrer direktionen de enkelte institutionsledere til at give medarbejderne julegaver, hvis der er plads til det i budgettet.
- Julegaven er en anerkendelse, som man tager med hjem til venner og familie, og den gør mest indtryk, når den kommer fra den nærmeste leder. Vi kunne få rabat på at købe stort ind til en standardgave, men det vil være uden samme mening, siger stabsdirektør Tom Ahmt.
I Aabenraa Kommune må gaverne til medarbejderne maksimalt koste 250 kroner stykket.