TV der bevæger dig

Politi: Tyv ville køre betjent ned

Foto: Colourbox

En betjent måtte springe for livet, da en 23-årig mand fra Vejle forsøgte at køre ham ned. Må i grundlovsforhør tirsdag eftermiddag.

To betjente i en patruljevogn fik ved 02-tiden i nat øje på en Audi i hurtig fart og fulgte efter den. Bilen med to 23-årige mænd fra Vejle kørte ind på en gårdsplads ved Uldum og var fanget der, da patruljevognen spærrede for en stor del af udkørslen. De to mænd havde imidlertid ikke til sinds at give op og speedede i stedet op og kørte direkte mod den ene betjent, der var stået ud af patruljevognen.

Betjenten måtte springe ind i patruljevognen for at undgå Audien. Sidedøren blev ramt. Flugtbilen fortsatte men føreren tabte åbenbart herredømmet over bilen og bragede ind i et træ.

Her blev føreren anholdt, mens hans kammerat forsøgte at stikke af over en mark. Men han blev stoppet af en politihund.

Audien viser sig at være stjålet i forbindelse med et indbrud på Fyn.

Den 23-årige fører skal i grundlovsforhør kl. 14.00 i dag tirsdag i retten i Horsens. Han er sigtet for indbrud, brugstyveri - og mere alvorligt - for at bringe folk i fare.

Grundlovsforhør i retten i Horsens kl. 14 med prøveløsladt indbrudstyv, der ved anholdelsen forsøgte at køre politimand ned #politidk

— SydøstjyllandsPoliti(@SydOjylPoliti) June 2, 2015

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden