Politiet advarer: Atter forsøg på tricktyveri overfor ældre

Tirsdag middag har Syd- og Sønderjyllands Politi fået flere meldinger om to udenlandske kvinder, der forsøger at snyde ældre borgere.

Klokken 11.30 fik Syd- og Sønderjyllands en melding om, at to udenlandske kvinder forsøgte at begå tricktyverier i Askov ved Vejen.

- De to kvinder går og tager kontakt til ældre borgere. Det er der så en yngre borger, der får øje på og tager kontakt til de to kvinder, der lige pludselig hverken kan tale det ene eller andet sprog, siger Ivan Gohr Jensen vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

De to kvinder forsvinder herefter fra stedet, men vagtchefen fortæller, at de to kvinder nu er set i Glejbjerg, hvor de prøver at få adgang til boliger - heriblandt ældreboliger.

- Vi har ikke fået nogen meldinger om, at de skulle have fået noget udbytte af deres forsøg på at narre de ældre, men det er træls, at de skal opleve dette. Derfor er vi også ude at advare, så folk er opmærksomme, siger Ivan Gohr Jensen.

 De to kvinder af udenlandsk udseende har begge mørkt hår, der er sat op i en hestehale. Den ene er iført en sort jakke, mens den anden er iført en lilla jakke med pelskrave. De er muligvis i følgeskab med et tredje person.

Syd- og Sønderjyllands Politi kan kontaktes på 1-1-4.