TV der bevæger dig

Politiet lukker det særlige stormberedskab

11:54

Syd- og Sønderjyllands Politi har lørdag kl. 22 det særlige stormberedskab ned efter en travl dag og aften.

1 af 2

Syd- og Sønderjyllands Politi har lørdag kl. 22 lukket det særlige stormberedskab ned efter en travl dag og aften for Beredskabet på Politigården i Esbjerg. 62 stormskader med både væltede træer, nedfaldne el-ledninger og tagsten i frit fald blev det til, men ingen alvorlige ulykker eller personskader.

Politiet følger dog fortsat stormens Egons sidste færd i landsdelen, og borgerne skal fortsat ringe 114 ved stormskader.

Det har været en travl dag og aften for Beredskabet på Politigården i Esbjerg med både væltede træer, nedfaldne el-ledninger og tagsten i frit fald, men heldigvis uden alvorlige hændelser eller personskader.

- Siden kl. 12 lørdag har vi modtaget 62 hændelser på grund af Egon. Langt størstedelen er blevet løst her ved afviklingen af det særlige beredskab. Egon er stadig derude, så man skal fortsat være opmærksom, hvis man går ud, hedder det lørdag aften i en pressemeddelelse fra Syd- og Sønderjyllands Politi, der også roser borgerne for at have været gode til at stormsikre deres ting.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden