Publikum tog godt imod Aladdin

Tre fremkaldelser, taktfaste klapsalver og trampen i gulvet. Publikum tog godt imod Disney-musicalen Aladdin, som torsdag havde Europapremiere på Fredericia Teater. Se reportage i TV SYD i aften.

TV SYD var med på den lilla løber ind til Fredericia Teater. Og efter forestillingen talte vores reporter, Ken Koustrup, med flere begejstrede tilskuere. Bl.a. Hardy Thylgaard:

- Vi har været til musical mange steder, bl.a. London og New York. Men det her er nok det mest fantastiske, vi har set, siger han.

Mange stjerner

Der var tilmeldt 22 anmeldere til premiere. Og de første anmeldelser giver mange stjerne til satsningen på Fredericia Teater:

BT - fem stjerner af seks mulige

"De fleste danskere forbinder Fredericia med togskift. Men i al stilfærdighed er den jyske by i dag blevet et lokomotiv på den danske musicalscene. Efter års benhård satsning.

Man må lette på Fedtmule-huen for Fredericia Teater. At det er lykkedes dem at blive mægtige Disneys europæiske samarbejdspartner. Det er lykkedes dem at gøre showet til en dansk festforestilling.

Der faktisk ingen dårlige ånder i det show."

Fredericia Dagblad - seks diamanter

Fredericia Dagblad uddeler normalt ikke stjerner, men i dagens anledning af hjemmebane-avisen uddelt seks funklende diamanter.

Avisen skvulper også over med lovord:

- Eventyret fortsætter for Fredericia Teater, der i aftes rykkede op i verdensklassen med et brag.

Kendisser

Fredericia Teater har alene bruge 1,6 mio. kr. til annoncer i landsdækkende aviser - og busreklamer i hovedstaden.

Der var også en del kendisser til premieren. Bl.a. skuespillerne Lars Bom, Frank Thiel, Søren Bregendahl, revykongen Jan Schou og nye berømtheder som Ida fra X-Faktor og danseren Silas Holst. Blandt gæsterne var også grev Ingolf og grevinde Sussie og borgmester Thomas Banke og medlemmer af Fredericia Byråd.

Se mere i TV SYD i aften. Hør bl.a., hvad repræsentanten for den store Disney-koncern mener om forestillingen.