Rystet citychef: Anmeld trusler

Cityforeningen i Kolding er rystet. Rockernes afpresning skal stoppes, inden det breder sig til flere butikker. Butikkerne bør anmelde truslerne til politiet.

Sådan lyder det fra Cityforeningen i Kolding efter at det er kommet frem, at flere tatovør-butikker i byen angiveligt er blevet truet og afpresset af rockere. Rockerne kræver, at de enten betaler beskyttelsespenge eller lukker deres butik.

Ganske skrækkeligt

Ingen af de seneste episoder med trusler er blevet meldt til politiet. Men en byens tatovører bekræfter idag overfor TV Syd, at det foregår.

- Jeg synes, at det er ganske skrækkeligt. Tænk, hvis alle mine butikker bliver truet og skal aflevere noget af dagens omsætning, siger

citychef Mette Schumacher, Kolding.

Meld truslerne til politiet

Cityforeningen har en tatovørbutik blandt sine medlemmer. Og citychefen anbefaler, at de melder truslerne til politiet.

- Jeg synes det er helt urimeligt, at man ikke kan have sin egen butik og selv bestemme, hvad man skal bruge pengene til.

De seneste sager om trusler og afpresning blandt tatovørerne i Kolding sker ifølge JydskeVestkysten, fordi Bandidos vil sætte sig på markedet nu. For få dage siden åbnede en ny tatovørbutik på Banegårdspladsen. Den er ifølge avisen ejet af Bandidos.

Politiet er af egen drift gået ind i sagen og vil tage kontakt til tatovørerne.

Se mere om sagen i TV SYD kl. 19.30.