Se her hvor de får flest penge tilbage fra skattefar

Tirsdag morgen har 3,3 millioner danskere fået overskydende skat ind på deres konto. I TV SYDs område har skatteborgere i Kolding fået flest penge retur, mens folk i Sønderborg får færrest.

Skat udbetaler i dag  den overskydende skat fra årsopgørelsen fra 2015. I alt udbetales knap 17,8 milliarder kr. til de cirka 3,3 millioner borgere, der har betalt for meget i skat i løbet af året. Pengene står klar på borgernes NemKonto fra morgenstunden med mindre den overskydende skat overstiger 100.000 kr., eller man har gæld til det offentlige.

Borgerne i Kolding flest penge retur med 5.659 kroner i gennemsnit

I TV SYDs sendeområde får borgerne i Kolding flest penge retur med 5.659 kroner i gennemsnit med Varde på andenpladsen med 5.503 kroner og Billund på tredjepladsen med 5.372 kroner.

Borgerne i Sønderborg Kommune får færrest skattepenge retur med 4.385 kroner

Borgerne i Sønderborg Kommune får færrest skattepenge retur med 4.385 kroner, hvilket placerer Sønderborg som den kommune, hvor borgerne på landsplan får det 3. laveste beløb tilbage i skat.

På landsplan får borgerne i Gentofte i gennemsnit mest udbetalt, får borgerne på Bornholm får gennemsnitligt mindst udbetalt.

Produceret af TV2.dk

Læs på TV2.dk: I dag får 3,3 mio. danskere penge tilbage i skat

 

Udbetalingerne sker på baggrund af ændringer og tilføjelser til årsopgørelsen, som er indberettet frem til den 31. marts. Ændringer og tilføjelser, som indberettes efter 31. marts, vil medføre en ny årsopgørelse og evt. ny udbetaling eller opkrævning. Sidste frist for ændringer af årsopgørelsen er den 1. maj 2016. Se mere om overskydende skat her

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.