SønderjyskE fik kneben sejr

SønderjyskE tilkæmpede sig to point i fredagens kamp mod gæsterne Aalborg Pirates, der blev besejret 4-3 efter overtid.

Spillerne fra SønderjyskE Ishockey besejrede fredag Aalborg Pirates med 4-3. Men det var ikke en let sejr. Det afgørende point kom først på tavlen 15 sekunder før den forlængede spilletid blev fløjtet af.

Steffen Frank kunne kalde sig matchvinder, efter han fulgte op på en returpuck efter et skud fra Warren Peters, som inden kampen blev kåret som månedens spiller.

- Vi flyttede os godt for hinanden ved det afgørende mål, hvor vi cyklede rundt i deres zone. Det er vigtigt, at man er bevægelig fire mod fire. Jeg så, at Warren lagde an til skud, men så slet ikke skuddet, og pludselig hoppede pucken fra målmanden og lige ud på mit blad, og så var det bare at skyde. Det var skønt at se den gå ind. Det har jeg ventet på et stykke tid, siger Steffen Frank på klubbens hjemmeside.

Sejren sender SønderjyskE frem på tredjepladsen og blot ét point fra andenpladsen. Omvendt havde en sejr i regulær spilletid sendt SønderjyskE frem på en andenplads, og mulighederne var der, men en føring på 3-1 blev sat over styr i tredje periode. Det skuffer i det sønderjyske.

- Vi dominerer de to første perioder, men sløser i tredje periode, hvor vi går ud og smider vores føring væk. Det er ikke helt godt nok, men trods alt får vi to vigtige point, siger Steffen Frank.