Svenske kopister trækker tusinde til slottet

Det svenske ABBA-kopi-band Arrival From Sweden giver udendørs koncert ved Gram Slot lørdag aften. Arrangørerne forventer mere end tusinde tilskuere.

De fleste midaldrende syd- og sønderjyder husker nok dengang, de fik fingrene i det nye kassettebånd med ABBAs Arrival. Den med helikopteren uden på.

Lørdag aften er der rig mulighed for at genopfriske ungdomsminderne, når det svenske ABBA-kopi-band Arrival From Sweden gæster Gram Slot med deres 12-mand store besætning.

Der er kun planlagt tre koncerter i Danmark, hvoraf den ene holdes i Gram.

- Det er lidt af et scoop, at Arrival From Sweden kommer til Gram. Det er en del år siden, de sidst har været i Danmark, og vi har bygget en ny scene op i parken omkring Gramgård - slottets gamle avlsgård. Det er de smukkeste rammer, vi kan levere til sådan en koncert, fordi naturen er med til at skabe en helt speciel og intim stemning for koncerten, udtaler Svend Brodersen, slotsejer og medarrangør af koncerten.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.