Team Esbjerg fortsætter sejrs-stime

Team Esbjerg grundlagde torsdag aften en sikker sejr allerede i første halvleg, og der var klasseforskel, da holdet besejrede Ringkøbing Håndbold med 29-22.

Sandra Toft i målet tog modet fra Ringkøbing i de første 30 minutter, hvor forskellen blev tydeligere, efterhånden som halvlegen skred frem. Flere fine redninger og to afværgede straffekast præsterede landsholdsmålvogteren i en halvleg, hvor Team Esbjergs to stregspillere, Vilde Ingstad og Ulrika Toft Hansen, scorede tilsammen syv mål, og fløjen Sanna Solberg lavede fire mål. .

Efter pausen førte topscorer Ida Bjørndalen Karlsson an i en udbygning af forspringet, Kristina Liscevic omsatte sit højrisikospil i to mål, og Lara González fortsatte de pæne angrebstakter fra første halvleg.

Team Esbjerg førte 26-15, inden der blev slækket, og flere fejl sneg sig ind i spillet.

Team Esbjerg og FC Midtjylland har nu begge 10 points efter seks kampe i toppen af ligaen.Efter sejre i to udekampe møder Team Esbjerg næste Aarhus United i Blue Water Dokken. Kampen spilles kl. 18.30.