TV der bevæger dig

Team Esbjerg vil i den finale!

En etmålssejr er et godt udgangspunkt, og nu vil vi bare i den DM-finale, siger cheftræner Lars Frederiksen.

Trods 26-25-sejren på udebane forbereder Team Esbjerg sig på at måtte kæmpe til den bitre ende for at sikre sig en samlet semifinalesejr over Viborg HK, når de to hold mødes sidst på eftermiddagen søndag i Blue Water Dokken.

- I nationale kampe betyder hjemme- og udebane ikke så meget, dommerne dømmer ens, og tilskuerne er fair. Men naturligvis skal vores publikum være klar til at bakke os 100 procent op, så vi kan give dem en håndboldoplevelse og skabe en stor sportsbegivenhed i Team Esbjerg. En etmålssejr er et godt udgangspunkt, og nu vil vi bare i den DM-finale, siger cheftræner Lars Frederiksen.

Angrebsesset Estavana Polman har haft problemer med en finger, der tidligere er gået af led, og fik et slag på fingeren i det første angreb i Viborg. Det hæmmede hendes spil i resten af kampen, men den 22-årige hollænder er klar til at give alt for at bringe Team Esbjerg i klubbens første DM-finale.

Team Esbjerg forventer udsolgt, 2.400 tilskuere, når anden akt af dramaet mod Viborg udspiller sig i Blue Water Dokken søndag eftermiddag med start kl. 17,10.

Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden
Hent TV SYDs nye app - seneste nyt lige ved hånden