TV der bevæger dig

Tirsdagens overblik: Sådan bliver dagen

I dag indvies det nye byggeri Nye Nord på Regionshospitalet Horsens. Nybyggeriet er på ikke mindre end 10.900 kvadratmeter. I Aabenraa uddeles Årets Landdistriktspris 2018. Og Ikke færre end 703 børn fordelt på 43 hold kommer fra i dag på besøg hos Nissemor til Sydvestjyske Museers særlige julearrangementer på Museet Ribes Vikinger.

Ny mand på Sønderjyskes herrehåndboldhold. Den 18-årige Simon Egtved får en toårig kontrakt i Sønderjyske Herrehåndbold, der træder i kraft til sommer. Den unge målmand, der også spiller på det danske U19-landshold, er allerede begyndt at træne med ligaholdet i Sønderborg.

Slut med gratis plastikposer. Regeringen vil forbyde uddeling af gratis plastikposer. I stedet skal forbrugeren medbringe egne poser eller købe en tykkere pose, som kan genbruges flere gange. Kommunerne skal også til at ensrette deres håndtering af plastikaffald.

 

Trafikken glider som normalt. Det gælder både offentlig transport og motorveje og landeveje.

Tirsdagens vejr bliver mest tørt og byder på en del sol. Temperaturerne vil ligge mellem 4 og 7 grader med en frisk vind, der indimellem kan give kraftige vindstød.

 

Tak, fordi du læste med.

Med venlig hilsen

Charlotte Sølvsten

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu