Topkandidat til folketingsvalget trækker sig

Liberal Alliance i Vejle skal ud at finde en ny lokal topkandidat, da Carsten Normann har fredag valgt at trække sig fra opstillingslisten.

Årsagen til Carsten Normann ikke længere er at finde på opstillingslisten for LA skyldes han begynder nyt job som adm. direktør for Inbogulve.

-Jeg glæder mig helt vildt til at starte på de nye udfordringer, men jeg må indrømme, at det er vemodigt at springe fra det spændende projekt, som LA er i gang med. Jeg er ikke færdig med politik, og jeg vil da ikke udelukke at jeg om nogle år igen vil gå efter min drøm om at komme i folketinget? siger Carsten Normann fredag i en pressemeddelelse.

-Det er selvfølgelig ærgerligt, når en erhvervsmand af en kaliber som Carsten Normann forlader os, fordi han har fået en jobmulighed, som han forståeligt nok ikke kan sige nej til? siger Ole Jacobsen, formand for Liberal Alliance i Vejle.

LA skal nu finde en ny kandidat for partiet, der kan repræsentere Vejle i valgkampen sammen med partiets spidskandidat i Syddanmark, Mette Bock