TV der bevæger dig

Torsdagens overblik: Sådan bliver dagen

Morten Østergaard, partileder i Radikale Venstre, og partiets miljøordfører Ida Auken besøger i dag Esbjerg for at se på Vestas-vindmøller ved Måde.

Planerne om en fornyelse af Rådhustorvet i Vejle har allerede skabt stor debat. Torsdag aften inviterer Vejle Kommune til borgermøde om fornyelsen af pladsen foran byens rådhus, hvor borgermødet også holdes.

Hedensted Kommune hylder i aften de mange frivillige i det lokale foreningsliv. Det sker med underholdning, spisning og uddeling af priser ved et stort award-shov, der finder sted klokken 18 til 22 i Gudenåcentret i Tørring.

En opfordring der ikke er til at tage fejl af fra Syd- og Sønderjyllands Politi på twitter: - Så er det torsdag og tid for vores motorvejsøvelse. Så sænk skuldrene, slap af i mavemusklerne, og så trææææææækkkker vi ind til højre. Og igen...vi trææææææækkkker ind til højre. Rigtig flot! Sikke meget plads det gav på motorvejen. 

Husk, at du altid kan tjekke biltrafikken på trafikinfo.dk, busruter på Sydtrafik og Midttrafik og tog hos DSB og Arriva.

Torsdag bliver som de forrige dage skyet og med regn. Det bliver op til 6 graders varme. I nat kommer der dog opklaring vestfra, som vil give pauser i det våde vejr.

Tak, fordi du læste med.

Med venlig hilsen

Charlotte Sølvsten

Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu
Ny og forbedret app - hent den nu